Keep on dancing 40+ meiden

Gratis proefles!

Dinsdag 2 april kunnen dames vanaf 40 jaar deelnemen aan een gratis proefles ‘’Keep on dancing’’, in Kulturhus Borne. Docente is Carla van der Wal.

Lekker expressief bewegen op muziek is goed voor je lijf, je beweegt veel en gebruikt al je spieren. Maar nog veel meer werk je aan de balans tussen lichaam en geest. Lekker in je vel zitten is minstens zo belangrijk. Plezier beleven aan dansen en genieten van elke les. Daar gaat het om. De lessen zijn lekker intensief, niet te zwaar of te ingewikkeld, maar zeker ook niet te simpel. Een beetje uitdaging hoort erbij. Er komen diverse stijlen aan bod, zoals Jazz, Modern en Klassiek, waarbij expressie en een vleugje theater regelmatig om de hoek komen kijken.

Keep on dancing 40+ is speciaal voor vrouwen vanaf 40 jaar, die van dansen houden, die het dansen missen en zich niet graag willen aansluiten bij jongere dansgroepen. Genieten staat voorop! De cursus gaat dinsdag 16 april van start, 10 lessen kosten slechts €60,00 en de lessen vinden plaats van 19.00-20.00 uur, in lokaal B1 in Kulturhus Borne. Aanmelden voor deze danscursus kan via: cursus@kulturhusborne.nl

Wil je eerst kijken of deze cursus iets voor je is, doe dan gratis mee met de proefles van dinsdag 2 april! Deze proefles is van 19.00-20.00 uur. Ook dit is met aanmelding vooraf, via: cursus@kulturhusborne.nl

Keep on dancing 40+ meiden