30
jan

Kennismaken met Mindfulness

Workshop - Ervaar het 'nu'


Sta stil bij het nu
De meeste mensen leiden een druk leven en worden zo meegenomen in de waan van de dag. Het combineren van werk, gezin en het sociale leven zorgt allemaal voor een onophoudelijke stroom en wirwar van gedachten. Het ‘nu’ wordt nauwelijks ervaren. Bovendien zorgen al deze gedachten alleen maar voor onrust en spanning. Het kost al met al teveel energie. Mindfulness kan dan helpen!

Ervaar het ‘nu’
Met Mindfulness leert u de kunst om aandacht te geven aan de rijkdom van het nu.U leert uzelf tot diepe ontspanning en kalmte te brengen. Ook leert u technieken om naar uw lichaam te luisteren en anders om te gaan met pijn, emoties, spanning en stress. De workshop bevat eenvoudige oefeningen in mindfulness, zoals zitten-in-aandacht en loopmeditatie. De workshop wordt gegeven door professioneel trainer Marjan Hulshof van Yogica.

De smaak te pakken?Enthousiast geworden naar aanleiding van deze workshop? Volg dan een training Mindfulness. 
Carintreggelandleden betalen voor zeven lessen van 2,5 uur  € 300,- (ex btw). Normaal betaalt u tussen de € 340,-- tot € 550,-. U krijgt dus korting! De acht weekse training start op 13 februari,  27 februari, 6 maart,  13 maart, 20 maart, 3 april en 17 april.  De prijs in is inclusief een set van 4 cd’s,  een reader en exclusief btw. Neemt u voor meer informatie contact op met Marjan Hulshof van Yogica via tel. 06 520 585 57, of bezoek de website www.yogica.net.

meer uit agenda
Kennismaken met Mindfulness