5
sep

Kijken naar Kunst

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES KIJKEN NAAR KUNST
Datum:            Donderdag 5 september
Docent:           Bjorn ter Keurs
Tijd:                  20.00-21.15 uur
Locatie:          1e etage Bibliotheek


Wat heeft de Britse popband Blur met kunstenaar Damien Hirst? En wist je al dat Hieronimus Bosch ook in verband kan gebracht worden met een videoclip van Depeche Mode? In de proefles "Kijken naar Kunst" komen deze vragen en meer aan bod.  De proefles zal geleid worden door drs. Björn ter Keurs.  Verrijk je leven! Investeer in kunstkennis en verhoog je plezier in het kijken naar Kunst.                        

meer uit agenda
Kijken naar Kunst