31
mrt

KinderThuisZorg vertelt

2x in het Lezingen Lab - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

PRESENTATIE IN HET LEZINGEN LAB
Door: Mandy ten Thije
Over: Kinderverpleegkundige zorg buiten het ziekenhuis

Locatie: Kulturhus Borne, in lokaal V1, op de 1e etage

Deze presentatie vindt 2x plaats om:
14.30-15.00 uur
16.30-17.00 uur

Het Lezingen Lab bezoeken
Alle presentaties en lezingen in het LezingenLab zijn gratis. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor lezingen/presentaties verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

KinderThuisZorg

KinderThuisZorg is de grootste kinderthuiszorgorganisatie in Nederland. De organisatie biedt kinderverpleegkundige zorg aan kinderen van 0-18 jaar buiten het ziekenhuis. Thuis, op het kinderdagverblijf, op school, maar ook bij opa/oma of op het vakantieadres.

Toenemende druk op de bekostiging van de gezondheidszorg maakt dat indicaties voor verblijf in ziekenhuizen of andere zorgorganisaties verscherpt worden. Bovendien zijn met name kinderen gebaat bij een eigen manier van verzorging in een zo vertrouwd mogelijke omgeving, terwijl de inzet van ouders en andere mantelzorgers niet eindeloos kan worden opgerekt. KinderThuisZorg levert kort- en langdurende zorg. Dit betekent dat onze zorg kan variëren van een enkelvoudige verpleegkundige handeling, zoals een sondewissel of wondzorg, tot zorg gedurende meerdere uren achtereen. Deze zorg wordt geleverd door kleinschalige kinderwijkteams overal in Nederland, door (kinder)verpleegkundigen die de tijd voor uw kind nemen en écht naar uw kind luisteren.

Benieuwd welke zorg KinderThuisZorg allemaal kan leveren? Schuif dan aan bij hun presentaties!

meer uit agenda
KinderThuisZorg vertelt