3
t/m 5 okt

Kinderboekenweek

Hallo Wereld


Kinderboekenweek ‘’Hallo Wereld!’’ in Bibliotheek Borne

De Kinderboekenweek loopt dit jaar van 3-14 oktober en het motto is dit jaar ‘’Hallo Wereld’’; het gaat over het ontmoeten van andere culturen in en door verhalen. De bibliotheek van Kulturhus Borne organiseert weer allerlei leuke, gekke en spannende activiteiten.

 

Film ‘’RIO” met  superleuke activiteiten – Woensdag 10 oktober:

Woensdag 10 oktober beginnen we de feestmiddag om 14.30 uur. We gaan popcorn maken (én eten!), de kleintjes kunnen naar de knusse voorleeshoek, we gaan trommelen, Rio-hapjes maken, Rio-hoeden knutselen, trommelen, enzovoort. Voor dit gezellige programma betaal je €2,00 bij binnenkomst. Geschikt voor groep 3 t/m 8.

Om 15.30 uur begint de film ‘’RIO”. Een animatiefilm van de makers van’’ Ice Age’’ waarin een papegaai vanuit zijn kooitje in Amerika een avontuurlijke reis maakt ( Hallo Wereld!) naar het zonnige Rio de Janeiro.

 

Blu is een tamme Macaw papegaai die nooit heeft leren vliegen. Hij woont samen met zijn baasje Linda in het koude Minnesota, waar hij geniet van zijn comfortabele leventje. Hij is tenslotte de laatste van zijn soort, althans... dat denkt hij. In het exotische Rio de Janeiro woont Jewel, zijn vrouwelijke tegenpool. Samen met Linda besluit Blu zijn vleugels te spreiden en af te reizen naar de andere kant van de wereld om Jewel te ontmoeten. Met Jewel en zijn nieuwe vriendjes beleeft Blu het grootste avontuur van zijn leven. Maar er ligt ook gevaar op de loer, want smokkelaars hebben hun zinnen op de zeldzame vogels gezet.

 

Aanvang Rio: 15.30 uur

Entree: €4,00

Kaartverkoop: 074 – 2657200 of receptie@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
Kinderboekenweek