13
t/m 16 okt

Kindervakantieweek - herfstvakantie

Feestelijke Herfst


De Herfstvakantie is in aantocht en dat betekent 4 dagen pret bij onze Kindervakantieweek. Kulturhus Borne staat vier dagen lang in het teken van feestelijke activiteiten. We gaanh eerlijk naar buiten om te spelen tussen de herfstbladeren en te zoeken naar kastanjes, paddestoelen en beukenootjes. We gaan lekkere Herfsthapjes maken in onze keuken, sporten, leuk knutselen en er wordt natuurlijk ook gechilled. Meld je aan en doe gezellig mee tijdens de Kindervakantieweek!

Maandag
De kinderen van groep 1 t/m 4 maken een leuke puzzel van klei, een wiebelpaddestoel en een regenkoker. De oudere kinderen gaan  bezig met een vogelhuisje, met een eigen ontworpen rugzak en bedenken een herfstverhaal.

Dinsdag
Vandaag staat het maken van een heus insectenmasker en het maken van een herfstmobile op het programma. En voor de ouders die soms vergeten hun parkeerschijf te gebruiken, maken we een parkeerschijf die ze nooit kunnen vergeten.

Woensdag
Een sportieve ochtend we gaan met zij allen naar de sporthal waar we meedoen aan de activiteiten die georganiseerd worden door Kinderopvang Borne. Zij bestaan namelijk  25 jaar dit jaar. De kinderen van groep 5 t/m 8 gaan op de fiets en de kinderen van groep 1 t/m 4 worden gebracht. Wel moeten alle kinderen hun sportspullen meenemen. ’s Middag zijn er een aantal doe activiteiten en gaat een klein groepje kinderen van groep 5 t/m 8 een animatie film maken bij  Videoclub Borne.

Donderdag
Een herfst zonder dieren is niet mogelijk dus wordt er vandaag enthousiast gewerkt met klei. Als afsluiting staat er weer een leuke film op het programma.

Verder is er iedere dag een springkussen en worden er  dagelijks  veel lekkere dingen gemaakt in de keuken. Het programma is  van 10.00 tot 16.00 uur, de kosten bedragen € 4,50 per kind per dag. Voor tussen de middag moeten de kinderen hun eigen eten en drinken meenemen, voor de rest zorgen wij.

Download hier het: AANMELDFORMULIER. Lever dit formulier in bij de receptie van Kulturhus Borne. Of download het formulier en mail het als bijlage naar receptie@kulturhusborne.nl 

 

 

 

meer uit agenda
Kindervakantieweek - herfstvakantie