4
t/m 7 mei

Kindervakantieweek - meivakantie

"We pakken de ruimte!"


De meivakantie komt eraan!!!! 
En dat betekend heerlijke vrije dagen die je door kunt brengen bij Kulturhus Borne. Ook deze vakantie hebben we weer een prachtig programma bedacht voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zodat ze zich geen moment hoeven te vervelen en van hun vakantie weer een geweldige ervaring kunnen maken.

Het thema voor deze vakantie is: we pakken de ruimte! En dat gaan we zeker ook op allerlei mogelijke manier  doen. Ruimte is niet alleen iets wat zich boven ons bevindt maar overal om ons heen. Ruimte kun je op zoveel manieren ervaren dat we waarschijnlijk aan drie dagen niet genoeg hebben. We kunnen maar een ding zeggen, doe ook mee. Dus meld je aan voor deze fysieke, wetenschappelijke, speelse maar bovenal supergezellige kindervakantieweek.
 

Programma:
Op maandag gaan we bezig met een caleidoscoop waar door je de mooiste kleuren kunt zien, kun je je eigen UFO-frisbee maken en maken we onze eigen lichtgevende ruimte-insecten! Natuurlijk staat het springkussen er ook. De kleinsten kunnen in de keuken lekkere fruitspiesjes maken en de grotere kinderen kunnen daarna aan de slag met een Mars-cake voor in de pauze.

 

Op woensdag gaan we lekker sporten met z’n allen bij ’t Wooldrik. De kinderen van groep 5 t/m 8  gaan onder begeleiding op de fiets en  de kinderen van groep 1 t/m 4 gaan met de taxi. Niet vergeten je sport spullen mee te nemen. Als we dan terug zijn bij het Kulturhus gaan we allemaal een film kijken in de grote theaterzaal.

 

Op donderdag gaan we een sterrendoos maken waarbij we leren hoe het kan dat we overdag de sterren niet kunnen zien maar ’s nachts wel en testen we een 3D-bril die we zelf hebben gemaakt!! Ook op deze dag staat het springkussen er natuurlijk, kunnen de kleinsten fruitspiesjes maken en de grotere kinderen kunnen bezig in de keuken met popcorn-planeten.”
 

De Kindervakantieweek vindt plaats van 4, 6 en 7 mei
Maandag, woensdag en donderdag van 10.00-16.00 uur
Kosten: €4,50 per dag per kind
Lunchpakketje: wij zorgen voor tussendoortjes, je moet wel je eigen lunchpakketje meenemen.

KLIK HIER voor het aanmeldformulier
Wilt u meer informatie neem dan contact op via: kindervakantieweek@kulturhusborne.nl

 

meer uit agenda
Kindervakantieweek - meivakantie