22
sep

Kultur-, Kook- en Streekmarkt

Eén grote Kulturhus proeverij!


Een Kulturhusfeestje met wereldkoks en wereldhapjes, een lekker kopje koffie met gebak, een gezellige mix & match markt en een dijk van een cultureel programma.

 

En dat allemaal door vrijetijds -koks, -kunstenaars, en -artiesten! Kulturhus Borne zet samen met u de amateurskunst in het zonnetje.

Bovendien vormt de kulturmarkt de grande finale van onze proefweken! En we hebben iets nieuws! Onze happening krijgt een extra tintje: een markt met streekproducten en daarbij verschillende kramen met kunstnijverheid waar u heerlijk kunt ‘neuzen’, kopen of ideetjes kunt opdoen. Mandenvlechten, kantklossen, kaarten maken, heerlijk eigengemaakte jam of taarten; u kunt het op deze markt vinden!

 

DOWNLOAD HIER HET AANMELDFORMULIER VOOR DE MIX & MATCH STREEKMARKT

De Kulturmarkt is net als voorgaande jaren een übergezellig gebeuren, waarbij Kulturhus Borne d.m.v. allerlei fratsen laat zien wat ze in ‘huus’ heeft; muziek, gezang, dans en informatiestands. Deze Kulturmarkt gaat zoals gewoonlijk gepaard met een overheerlijke multiculturele kookmarkt met wereldkoks! Vanaf 12.00 uur.

Maakt u leuke artikelen of heerlijke lekkernijen van een lokaal product? Dan kunt u niet ontbreken op onze eerste Streekmarkt!

meer uit agenda
Kultur-, Kook- en Streekmarkt