8
t/m 30 sep

Kulturhus Summerschool

GEEF JE OP VOOR EEN CREATIEVE WORKSHOP!


Kulturhus Summerschool – volg ook een creatieve workshop in JULI & AUGUSTUS!

Workshops om van te watertanden: van handlettering tot macramé plantenhanger knopen, van retro borduren tot het schilderen van je liefste huisdier. Heerlijk op je gemakje creatief bezig zijn deze zomer. Handenarbeid is hartstikke hip! Kom in juli en augustus lekker onthaasten bij Kulturhus Summerschool; uit je hoofd en ‘’in’’ je handen, iets creëren, ongedwongen genieten en hartstikke gezellig!

De locatie voor Kulturhus Summerschool is de oude basisschool De Esch aan de Oude Almeloseweg 12 in Borne. Deze leegstaande school fungeert een aantal maanden als zomerbieb, zomer-VVV en zomerverblijf voor andere harde werkers, die door de verbouwing van Kulturhus Borne tijdelijk antikraak zitten.

Ruime klaslokalen, met veel ramen en veel natuurlijk lichtinval; deze oude school roept gewoon om allerlei Fröbel Colleges en creatieve pop up workshops! Kortom: Kulturhus Summerschool. Het gaat om de maanden juli en augustus.

Het idee van Kulturhus Summerschool is, dat een lokaal elke keer gerund wordt door een ander. Van workshop handlettering tot breien, van borduren tot windlichten beschilderen. Elke workshopleider runt zo zijn/haar eigen ‘’winkeltje’’. Samen ontstaat een rijkelijk gevuld, eclectisch, laagdrempelig, creatief doe-programma. En deelnemers kunnen deze zomer lekker onthaasten, verstand op nul, iets creeeren met de handen, ongedwongen, genieten, geen druk, een talent ontwikkelen.

Opgeven voor de workshops kan door online een workshop ticket te kopen. In de agenda van deze website staan alle workshops vermeld. Voor een compleet overzicht kun je ook hier een kijkje nemen: www.kulturhusborne.nl/KURSUSHUS/Summerschool-2019

Elke docent heeft zelf een minimum aantal deelnemers vastgesteld om van start te kunnen gaan met de workshop. Dus: neem je familie, vrienden, kennissen, noabers mee, koop op tijd een workshop ticket en let's get creative!

meer uit agenda
Kulturhus Summerschool