Ladiesnight & film: Book Club

Verwennerij, glitter, glamour, beauty, fashion & film

Pure verwennerij, glitter, glamour, beauty, fashion en een fijne film tijdens de Ladiesnight op 9 mei in Kulturhus Borne. Zet deze avond alvast in de agenda!!

Dames, laat de boel de boel en verwen uzelf met een sprankelend avondje stappen tijdens de Ladiesnight op donderdag 9 mei. Bij aankomst ontvangt Kulturhus Borne u met een heerlijk welkomstdrankje, waarna u op uw gemak rond kunt snuffelen bij de stands met een divers aanbod op het gebied van fashion, beauty en glamour.

Er wordt een modeshow verzorgd met de allernieuwste fashion collecties. Een goede reden om eens lekker achterover te leunen en u, onder het genot van een kopje koffie en een lekker hapje, te laten inspireren voor aankomend seizoen.

Als kers op de taart wordt de Ladiesnight afgesloten met de film 'Book Club'.
Diane (Diane Keaton) is pas vrijgezel na een huwelijk van 40 jaar. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe.

Aanwezige stands:

• Hip trend
  • Jemako
  • Workshop boederij Kampboer
  • Textiel - idee
  • Snuffelhoes
  • De kleding truck
  • Qinn damesmode
  • Ditsmie lifestyle en curriosa
  • Schoonheidssalon Marieme

Modeshow: 20.00 uur
Film: 20.30