17
mei

Ladiesnight - 17 mei

Voor volwassen dames


Pure verwennerij, glitter, glamour, beauty, fashion en een top film tijdens de Ladiesnight in Kulturhus Borne op 17 mei.

Donderdagavond 17 mei vindt er weer een Ladiesnight plaats in Kulturhus Borne. Een gezellige en inspirerende avond voor ladies only. Dames, laat de boel de boel en verwen jezelf en je vriendinnen, zussen, moeder, dochter met een heerlijk avondje stappen. Bij aankomst wordt je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje, waarna je op je gemak rond kunt snuffelen bij de stands met een divers aanbod op het gebied van fashion, beauty en glamour. Ook is er weer een loterij waarmee je te gekke prijsjes kunt winnen.

Als kers op de taart wordt de Ladiesnight afgesloten met de heerlijke film ''Weg van Jou''. En als je naar huis gaat krijg je een superleuke goodybag mee naar huis.

In onze foyer staan de volgende stands (de meesten zijn doorgelinkt naar hun website):
Crea - hobby

Jemako

Textiel idee

Forever creme

Hip Trend

Oriflame

Schoonheidspecialiste Sandra de Boer

Bibelot kleding

Snuffelhoes kleding

Boetiek 24 nagels

Zeut chocola

Mimoda kleding

Salon Stella

De Stickerie

Pure Generaties

Praktijk Haptonomie Healing


Aanvang is om 19.00 uur met een lekker welkomstdrankje. Daarna kun je een kop koffie/thee aan de bar halen met iets lekkers erbij.
Om 19.45 uur is er een modeshow.
De film start om 20.45 uur.

Tickets kosten €10,- (dit is incl welkomsdrankje, koffie/thee met lekkers en hapje in de pauze van de film). Kaartverkoop kan online via de knop hieronder.

Kaarten kopen!
meer uit agenda
Ladiesnight - 17 mei