24
jun

Lancering Borns ZZP-collectief

ZZP-ers verenigt u!


Kulturhus als hoofdkwartier van nieuw  Borns ZZP-collectief!

Het Kulturhus wil graag een platform bieden aan ZZP-ers uit Borne, Hertme en Zenderen, deze faciliteren en ontmoeting tussen ZZP-ers stimuleren. Daarom ging Kulturhus Borne aan de slag met het opzetten van een ZZP-collectief. Dit collectief komt uiteindelijk als extra tak van sport onder de BBO te hangen. De uitdaging ligt erin om nu zoveel mogelijk ZZP-ers te bereiken en weten te enthousiasmeren om mee te doen; hoe meer ZZP-ers, hoe meer body, hoe meer uitwisseling van kennis en contacten, hoe meer uitstraling met z’n allen.

En nu is het dan zo ver! Dinsdag 24 juni a.s. worden ‘s avonds de eerste lidmaatschapscontracten ondertekend door (tot nu toe) 11 ZZP-ers.

Bent u ZZP-er en heeft u interesse in onze ZZP-kantoortuin, flexplekken, ZZP-netwerkbijeenkomsten en andere ''samen sta je sterker'' activiteiten? Kennis en contacten uitwisselen?  Wordt ook lid van dit collectief! Even aanmelden voor dinsdag 24 juni door een mail te sturen naar: events@kulturhusborne.nl

Meer informatie rondom dit collectief:
Alle ondernemers die lid gaan worden van het ZZP-Collectief, kunnen (gratis) gebruik maken van de ZZP-kantoortuin in Kulturhus Borne. De contributie voor lidmaatschap van het collectief is €50,- per jaar. Koffie kan men dan gewoon pakken. Ook voorde klanten waar men eventueel mee afspreekt. Leden krijgen dinsdagavond meteen een lidmaatschapspasje van ons. Verder gaat het collectief i.s.m. het Kulturhus 3 of 4 netwerkbijeenkomsten organiseren per jaar, met een mooi programma boordevol inspiratie, workshops of waar ok maar behoefte aan is.

Dinsdag 24 juni wordt er naast het ondertekenen dmv een brainstorm meteen ook even spijkers met koppen geslagen rondom de toekomstige naam van het collectief, een website, linkedin pagina e.d.

meer uit agenda
Lancering Borns ZZP-collectief