31
mrt

Leendert Vriel vertelt

1x in het Lezingen Lab - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

PRESENTATIE IN HET LEZINGEN LAB
Door: Marie-Josée Eenkhoorn
Over: Leendert Vriel: zorg in de laatste levensfase

Locatie: 't Dijkhuis, restaurant

Deze presentatie vindt 1x plaats om:

15.30-16.00 uur

Doelgroep: algemene publiek en professionals en met name ongeneeslijk zieken en hun naasten met als doel te vertellen wat er mogelijk is in de terminale fase aan ondersteuning door vrijwilligers.

Het Lezingen Lab bezoeken
Alle presentaties en lezingen in het LezingenLab zijn gratis. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor lezingen/presentaties verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Leendert Vriel: zorg in de laatste levensfase
De Stichting Leendert Vriel geeft aanvullende hulp aan mensen die thuis willen sterven. De hulp is bedoeld als ondersteuning van het gezin en de familie. De Stichting werkt met geschoolde vrijwilligers. Zij geven hulp bij het verzorgen en het waken bij de zieke. De professionele hulp van huisarts en verpleegkundigen blijft gewoon doorgaan. De vrijwilligers verlenen zowel overdag als 's nachts hulp. De hulp van de Stichting Leendert Vriel is gratis.

meer uit agenda
Leendert Vriel vertelt