14
apr

Lezing: Help je kind een stap vooruit - 14 apr

***GECANCELLED***


Elke ouder wil graag op een ontspannen manier zijn kind naar school zien gaan. Maar wat als het leren moeizaam gaat of jouw kind niet direct aanwijsbaar gedrag vertoont, het plezier verdwijnt en gefrustreerd raakt? Kijk dan eens anders naar concentratieproblemen, dyslexie, moeite met rekenen, slordig handschrift of AD(H)D.

Tijdens deze lezing krijgen ouders, leerkrachten of geïnteresseerden nieuwe inzichten voor leer- of gedragsproblemen van kinderen. Maar ook inzicht in kinderen, die niet het ‘het maximale’ uit zichzelf halen. Daarnaast ontvang je praktische tips, die direct toe te passen zijn.

Lezing

Tijdens deze lezing vertelt Sabine over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach. Bijvoorbeeld hoe kinderen in relatief korte tijd, het nodige inzicht en zelfvertrouwen krijgen, doordat de leerstof tijdens een Counseling op een andere manier wordt aangeboden. Ook geeft zij een blijk op specifieke denk-, leerstijlen en op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig?

Voor ouders: kom naar deze lezing als

  • je kind moeite heeft met schoolse taken of dyslectisch is
  • je jouw kind meer zelfvertrouwen gunt
  • je verandering wilt in het ‘onhandige gedrag’ van jouw kind
  • je jouw kind beter wilt begrijpen en helpen
  • je een pro-actieve ouder bent, die weer een blij kind wil zien


Voor leerkrachten: kom naar deze lezing als

  • je nieuwsgierig bent in het moeizame leerproces van een leerling
  • je meer inzichten wilt in denkprocessen van kinderen (én ook volwassenen)
  • je directe tips wilt bij druk gedrag of concentratieproblemen van leerlingen

 

Kindercoach Sabine Wolsink

Sabine Wolsink werkt sinds 2000 in het onderwijs, waarvan de laatste jaren met haar praktijk Stralende Sterren voornamelijk met kinderen die op verschillende fronten ‘vastlopen’ op school of in het dagelijks leven. “Het is geweldig om te zien dat de kinderen het zo mooi oppakken. En het prachtige is, ze gebruiken de technieken ook buiten school. Zij weten dat het klopt, je hoeft het ze alleen maar aan te reiken.” Sabine is uniek in haar lezingen die direct raken! Ze vertelt over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach en een over een andere kijk op leerstijlen en haar blik op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig?

 

Datum: dinsdag 14 april 2020
Tijd: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Deelname: Gratis, aanmelden niet nodig
Locatie: Podium Sterrenstof, kleine theater in Kulturhus Borne, boven de bibliotheek.

meer uit agenda
Lezing: Help je kind een stap vooruit - 14 apr