8
okt

Lezing: Stef Freriks

Inzicht samenwerking energievormen


Donderdag 8 oktober a.s. geeft Stef een indrukwekkende lezing over de werking van de verschillende energievormen. Stef weet hoe de vele energievormen samenwerken en er op die manier voor zorgen dat er blokkades in je systeem blijven. Hierdoor kan Stef klachten oplossen (bijvoorbeeld o.a. extreme vermoeidheid, depressiviteit, fobieën) waar de reguliere gezondheidszorg de oorzaak niet kan vinden. 

 

Als kind realiseert Stef Freriks zich dat situaties en ervaringen op een bijzondere wijze door hem worden beleefd. Later wordt deze bijzondere wijze gebruikt om de omgeving waarin mensen en dieren zich bewegen, te begrijpen. Meer en meer kennis wordt opgedaan door het voeren van gesprekken, onderzoek, studie en levenservaring. En deze kennis gebruikt Stef nu in zijn werk.

Door het bezoeken en onderzoeken van 7000 woningen en bedrijven is de werking van de verschillende energievormen duidelijk geworden. Via deze bevindingen is Stef in staat energievormen zodanig op elkaar af te stemmen dat deze positief sfeerbepalend zijn. Nieuwe bevindingen en inzichten, aangereikt in uiteenlopende situaties, maken het Stef steeds opnieuw mogelijk bij te dragen aan een oplossingsgerichte (bedrijfs)cultuur.

Vanuit zijn levensstijl, werk- en levenservaring geeft hij inspirerende lezingen waar onderwerpen worden besproken in interactieve sessies. Hij geeft toegankelijke informatie vanuit een overstijgende zienswijze. Minder voor de hand liggende verbanden, zijn voor Stef juist helder en worden door hem uitgedragen. 

Met voorbeelden uit het dagelijks leven, laat hij zien hoe energie kan beïnvloeden en tegelijkertijd beïnvloedbaar is. Dit stelt ons in staat om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor een betere leef- en werkomgeving.

Aanvang: 19.30 uur
Entree: €10,00
Locatie: bovenverdieping bibliotheek Borne
Kaarten zijn te bestellen via: STEF FRERIKS

meer uit agenda
Lezing: Stef Freriks