2
okt

Lezing Allard Droste

''Het kan eenvoudig zijn''


Het kan eenvoudig; lezing door Allard Droste
Maandag 2 oktober, 2017
19:00 – 20:30 uur


“Wie de adviezen uit “Semco in de Polder” van Droste opvolgt, zal een sprong maken in zijn persoonlijke ontwikkeling én met meer plezier aan het werk gaan.”

Zoals Allard, als zakenman, zijn dromen waar weet te maken, is ook zijn boek “Semco in de Polder” begonnen met het beoogde eindresultaat als uitgangspunt. ‘Het is al een bestseller, alleen 10.000 mensen moeten het nog even lezen.’ En een bestseller is het zeker gelet op het feit dat dit boek al ruim voor de lancering in februari 2017, op nr. 1 stond, bij Managementboek.nl

Het boek “Semco in de Polder” gaat over zelfsturing, plezier op het werk en het los leren laten van vaste bedrijfsstructuren. In zijn presentatie neemt Allard je mee en laat in alle eenvoud zien hoe medewerkers gewoon mede-ondernemers kunnen zijn. Zijn anekdotes en ervaringen haalt hij uit zijn directe werkomgeving bij Aldowa, een gevelbedrijf te Rotterdam, waar hij 10 jaar geleden in is gestapt. Hier heeft het hele team in enkele jaren een grote cultuuromslag gerealiseerd, van hiërarchisch naar samensturend. Met als resultaat een omzetgroei van 2,5 naar 12 miljoen. Van een ziekteverzuim van boven de 7% naar de 2%. “Semco in de Polder” levert het bewijs dat anders werken mogelijk is, met uiteraard humoristische ups-and-downs.

Op maandag 2 oktober, 2017 is Allard in Borne en u bent hierbij van harte uitgenodigd om zijn lezing bij te wonen. De bibliotheek in Borne heeft ruimte voor ongeveer 60 personen. Graag van te voren aanmelden via anka@ankajacobs.com.

 

 

Over Allard Droste

Allard is ondernemer, investeerder, coach en professioneel dromer. Hij weet als geen ander hoe je een bureaucratisch bedrijf kunt veranderen in een zelfsturende en winstgevende onderneming. Hij ontving met zijn bedrijf Aldowa meerdere prijzen, waaronder de Metaalunie en VNO-NCW award.

 

 

Over Semco in de Polder

Het boek bestaat uit 20 hoofdstukken over onder meer dromen, klagers, plezier, focus, samensturing, sterke softheid en super spoed. Ieder hoofdstuk eindigt met een op maat gemaakte Fokke en Sukke cartoon. Onder het motto een boek – een droom – een wens, wordt bij elk verkocht boek € 2,50 gedoneerd aan Stichting Make-A-Wish. Allard’s boek is te koop via managementboek.nl en overige boekhandelaren. Ook kunt u na de presentatie zijn boek kopen.

 

Kosten lezing: € 20,00

Aanmelden via anka@ankajacobs.com (na uw aanmelding ontvangt u een factuur)

 

 
meer uit agenda
Lezing Allard Droste