31
mrt

Lichamelijke ontspanning & bewustwording

2x gratis workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: LICHAMELIJKE BEWUSTWORDING EN ONTSPANNING VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE ENÓF LICHAMELIJKE BEPERKING
Door: Anja Weenink, Aveleijn

Locatie: Rode Kruis Gebouw, Brugstraat 4 (1 minuut lopen vanaf het Kulturhus) lokaal R3

Deze workshop vindt 2x plaats op de volgende tijden:

14.30-15.30 uur

16.00-17.00 uur


Doelgroep: cliënten, verwanten, begeleiders e.a. die belangstelling hebben voor beweging en ontspanning voor mensen met een verst. en/of lichamelijke beperking.
Er is plek voor maximaal 10 personen per workshop.

Deelnemen aan de workshops
Deze workshops worden u gratis aangeboden door Aveleijn. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Workshop lichamelijk bewustwording en ontspanning

In deze workshop leer en ervaar je hoe je met een beperking toch gezond en ontspannen kunt bewegen. Binnen de workshop maak je kennis met manieren van beweging en aanraking die helpen om ontspanning te vinden. Welke geïnspireerd zijn op o.a yoga, bio – energetica, Beleving in Muziek (BIM).

meer uit agenda
Lichamelijke ontspanning & bewustwording