31
mrt

Lichter leven: weg met die ballast!

***GECANCELLED***


Hoe werkt ons brein eigenlijk? Hoe is ons functioneren geprogrammeerd? Hebben wij manieren om hier invloed op uit te oefenen?

In deze 4-delige cursus wordt er dieper in gegaan op onze ''programmering'' en op verschillende manieren om hier invloed op uit te oefenen. Je zult zelf vast wel eens ervaren hebben dat bepaalde gedragingen, gedachten, overtuigingen en spullen je in het verleden wel hebben gediend, maar je nu meer last geven dan plezier. Om tot loslaten van niet-ondersteunende zaken in je leven te komen is het nodig om te komen tot bewustwording, acceptatie en vertrouwen. Mooie thema’s die echt kunnen leiden tot een lichter leven als je hier wat intensiever mee aan de slag gaat!

In de cursus komt de docente Anne Lodewijkx met persoonlijke voorbeelden waardoor je tot herkenning komt van je eigen gedrag en de bevestiging krijgt dat waar jij tegenaan loopt, breed speelt in ieders persoonlijke leven. Met uitleg, inspiratie, opdrachten en oefeningen voor thuis krijg je alle tools aangereikt om er ook ná deze cursus goed zelf mee verder te kunnen.

De cursus vindt plaats op de dinsdagavond, van 19.00-21.00 uur. Het lokaal is B4, op de begane grond in Kulturhus Borne. De data zijn: 31 maart, 14 april, 2 juni en 16 juni. De koffie en thee staan voor u klaar. Deelname kost €70,-.

OPGEVEN KAN VIA DEZE LINK

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Anne Lodewijkx: info@novaholos.nl en 06-285 155 47
www.novaholos.nl

meer uit agenda
Lichter leven: weg met die ballast!