20
jan

Lichter leven - 20 jan

Inloopspreekuur over loslaten


Elke 3e maandag van de maand vindt het GRATIS inloopspreekuur Lichter Leven plaats in Kulturhus Borne. Voor iedereen die er aan toe is ballast los te laten en wel wat advies kan gebruiken. Als je op praktisch, emotioneel of mentaal vlak last, zorgen en/of pijn ervaart is het spannend om dat te bespreken. En hoe waardevol is het dan om daarna weer ruimte te ervaren en lichter in je leven te kunnen staan?

Iedere maand is Anne Lodewijkx van Nova Holos te vinden in de Bornse bibliotheek. Voor jou een laagdrempelige manier om jouw persoonlijke situatie eens voor te leggen en te luisteren hoe je daarin beweging kunt krijgen. Lichter leven gaat over loslaten. In praktisch opzicht maar zeker ook in je emotionele en mentale functioneren.

​​​​​​​Het opruimen van materiële, mentale en emotionele ballast brengt ruimte, rust en overzicht in je leven. Als je loslaat wat jou vastzet en/of niet meer dient, creëer je bewegingsruimte waardoor je op alle gebieden andere, voor jou betere, keuzes kunt maken in je leven.

Het spreekuur is van 11.30 - 13.30 uur.

 

meer uit agenda
Lichter leven - 20 jan