Home  /  Agenda  /  Archief  /  Liefde Enzo
7
mrt

Liefde Enzo

Een komedie in acht bedden


Aan de vooravond van internationale vrouwendag, heeft Kulturhus Borne op deze vrijdag 7 maart niet alleen een hilarische liefdes-komedie op de planken staan, maar ook een heel leuk voorprogrammaatje waarbij Liefde & Relatie de hoofdrol spelen:
- Singersongwriter Marlijne Jans zingt de liefdesliederen van de hemel
- Numerologe Mirjam Kuiper berekent en matcht de getallen voor liefde, huwelijk en karakter van jou en je geliefde aan de hand van de eeuwenoude kunst van numerologie.
- En meer…
Het voorprogramma start om 19.30 uur. Op vertoning van het theaterkaartje is deelname gratis!


De komedie ''Liefde Enzo'' is scherp, aansprekend en actueel, en is het eerste toneelstuk van Nienke Römer. In regie van Kees Prins (o.a. Jiskefet) vertolkt zij samen met haar eigen man Frederik Blom de hoofdrol. Een komedie met topacteurs die ook nog eens in het echt met elkaar getrouwd zijn!

De impulsieve Claartje ontmoet de eeuwige student Lucas in de beddenwinkel waar hij werkt. Ze zijn totaal verschillend en dat vinden ze geweldig. Al snel trouwen ze en krijgen een zoon. Maar het dagelijkse leven haalt de romantiek met een noodvaart in. Want samen op het strand zitten is één ding, maar leven met bijbehorende beslommeringen als vieze luiers, rondslingerende sokken, bemoeizuchtige schoonmoeders, een te amicale boezemvriend en een gebrek aan slaap is een heel ander ding. Hoe fijn is het dan dat ze zo verschillend zijn? Vullen ze elkaar dan nog steeds zo mooi aan, of duwt het ze juist uit elkaar? Is hun relatie na zeven jaar nog bestand tegen de ‘liefde enzo’?

Een komedie die gaat over verliefd zijn, trouwen, het krijgen van een kind en het vasthouden van het geluk. Dat laatste valt niet mee en dit levert heel komische situaties op. Acteur Fabian Jansen (die allerlei rollen speelt) probeert het stel te ondersteunen als huisvriend en relatietherapeut. Dit levert hilarische scènes op. Want waarom ruimt hij zijn sokken nooit op of gaat hij niet zittend naar de wc en waarom loopt zij altijd over alles zo te zeuren en wil ze alleen maar naar haar schoonmoeder bellen om te vragen hoe het met haar zoon gaat als ze eindelijk in het Amstel hotel overnachten? Vragen waar u het antwoord op kunt krijgen als u deze voorstelling gaat bezoeken. Een avond onbezorgd lachen waarbij je naar buiten gaat met de vraag: was dit nu een willekeurige relatie?


Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 18,00
Bestel hier kaarten!
WEBSITE LIEFDE EN ZO

 

 

meer uit agenda
Liefde Enzo