Home  /  Agenda  /  Archief  /  Loes Opvoedbus
4
okt

Loes Opvoedbus

Week van de opvoeding


Tijdens de landelijke Week van de Opvoeding van 1 tot 7 oktober, bruist het in Twente van de activiteiten. LOES brengt op een positieve manier opvoeden onder de aandacht bij Twentse ouders/verzorgers. Het thema van de week? ‘Luister ’s naar me’: ouders die luisteren naar hun kinderen, kinderen die luisteren naar hun ouders en ouders en professionals die luisteren naar elkaar!

Onder die noemer worden verschillende activiteiten georganiseerd in de 13 Twentse Loes-gemeenten. Dus ook in de gemeente Borne! Waaronder de LOES Opvoedbus: een heuse Amerikaanse schoolbus die op 4 oktober van 13.30 - 17.00 uur voor het Kulturhus geparkeerd staat.

Daar kun je als ouder/verzorger deelnemen aan luchtige activiteiten, zoals de miniworkshop ''Communiceren met Kinderen'' die door Family Factory voor en door ouders worden georganiseerd. Ouders krijgen een werkboekje dat is als een magazine waar ook meerdere opdrachten in staan die ze thuis met partner of vrienden kunnen bespreken. Daarnaast wordt een ontbijtmand verloot. Ouders kunnen in een doos een briefje stoppen welk gezin ze een leuk ontbijtje toewensen en waarom. Ook kun je informatie inwinnen over opvoeden en leuke gadgets en cadeautjes ophalen. Kortom genoeg reden om eens die bus in te stappen!

Doe mee aan de LOES prijsvraag!
Prijsvraag: Wat is je leukste familiemoment? Leg het vast op beeld en stuur vóór 6 okt 2012 een Youtubefilmpje naar info@loes.nl en maak kans op een gezinsuitje in een pretpark naar keuze! Meer informatie vind je op de website. Zie ook: http://borne.loes.nl

meer uit agenda
Loes Opvoedbus