14
apr

Lunch & spel voor zorg- en hulpverleners

***GECANCELLED***


In november 2019 nam Zelfregieteam Borne de organisatie voor zijn rekening mbt de Speeddate voor zorg- en hulpverleners, die jaarlijks plaatsvindt in het Kulturhus.

De speeddate is voor zorgaanbieders, hulpverleners en anderen die zich actief inzetten om mensen in Borne te helpen. Zelfregieteam Borne gaf zijn eigen draai aan de speeddate en zocht naar een formule om vooral de mens achter de organisatie te leren kennen. Wat is zijn of haar beweegreden, waarom doe je dit? Begrip kweken dus en aandacht vragen voor elkaar. Hierbij werd onder meer een vragenspel gebruikt, met de titel ‘Een steekje los’. Met kaarten en dobbelstenen ging men met elkaar in gesprek over (psychische) gezondheid, relatie, zingeving, sociale contacten en kwaliteit van leven.

Deze speeddate smaakte naar meer, dat gaven de deelnemers duidelijk aan.

Daarom vindt op dinsdag 14 april een vervolg plaats. Onder het genot van een broodje kan men spelenderwijs kennis met elkaar maken. Het Zelfregieteam neemt het spel ''Een steekje los'' weer mee, waarmee de diepte wordt ingegaan. Wie ben jij als hulp/zorgverlener, wat kom jij zoal tegen in jouw werk en de bijhorende de medemenselijke relaties, hoe ga jij om met zaken als bezuinigingen/wetten/regeltjes, hoe neem jij die hobbels, en kun je ze ook samen nemen? Neem je wel eens een zaak mee naar huis? Hoe zit het dan met de privacywetgeving? Hoe ga jij als mens om met de dingen en situaties die jij in jouw rol tegenkomt?

Het wordt een lunch-ontmoeting, van 12.00 tot 13.00 uur.
Locatie is Podium Sterrenstof, op de 1e etage.
Deelname is gratis. Wél met opgave vooraf via: marijke.adams@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
Lunch & spel voor zorg- en hulpverleners