11
sep

Mandala tekenen - 11/9

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES MANDALA TEKENEN
Datum:            Woensdag 11 september
Docent:           Marga Huis in 't Veld
Tijd:                 9.30-11.30 uur
Locatie:          lokaal B1


Eenvoudig uitgelegd is een mandala een met een cirkel afgebakend gebied, al dan niet opgevuld met kleuren en/of afbeeldingen die een weerspiegeling zijn van datgene waarmee je bezig was toen je de mandala maakte. Het is niet alleen de innerlijke rust waar het in het mandalatekenen om gaat. Wanneer je begint met het tekenen en kleuren van mandala’s kan dat een proces op gang brengen waardoor je je eigen creatieve vermogen kunt ontdekken en bevorderen.

Tekenen is leuk om te doen, vooral als dat op je eigen intuïtie is. Mandala-tekenen gaat uit van je eigen kracht. Een cursus Mandala-tekenen betekent dan ook niet een cursus volgen aan de hand van instructies. Juist niet. Het gaat om je eigen inzichten, je eigen intuïtie en het werken met symbolen en de betekenissen daarvan. Aan de hand van je persoonlijkheid en geboortedatum komen kleuren naar voren waarmee je kunt werken, die een positieve invloed op je hebben.

meer uit agenda
Mandala tekenen - 11/9