4
jun

MantelZorgCafé - 4 jun

***GECANCELLED***


Voor iedereen die met zorg te maken heeft is er elke eerste donderdag van de maand het MantelZorgCafé in het Kulturhus. Ontspanning en elkaar ontmoeten staan centraal, met of zonder zorgontvanger. De mantelzorger kan ook even het dorp inlopen om boodschappen te doen, de zorgontvanger is in goede handen bij de vrijwillige gastvouwen/gastheren. Mantelzorgconsulent Lenneke Herben en deskundige begeleiding zijn aanwezig voor informatie en advies over alles wat met mantelzorg en zorg te maken heeft.

U kunt informatie krijgen over vervangende mantelzorg door een vrijwilliger, de mantelzorgpas (in geval van nood) of de waarderingspas in de vorm van een VVV pas van de gemeente Borne. U bent van harte welkom in het Kulturhus tussen 13.30 uur en 15.30 uur.

Op de 3e maandag in de maand tussen 19.00 en 20.30 uur is er een MantelZorgCafé in het Dijkhuis.

Voor meer informatie: Siztwente 085-7731720 of l.herben@siztwente.nl


Het Steunpunt Mantelzorg Borne is doorlopend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die de mantelzorger willen vervangen zodat de mantelzorger even zonder “zorgen” vrij af kan nemen. Het aanbod is heel divers. Spreekt het u aan of wilt u meer informatie neem dan contact op met de mantelzorgconsulent Lenneke Herben l.herben@siztwente.nl 06-47504721

meer uit agenda
MantelZorgCafé - 4 jun