29
mrt

Mantelzorgavond SMB & TMZ

ZorgSAMENMaart 2016


Elkaar voorthelpen, zorgen voor en omzien naar, de noaberschaps-gedachte uitdragen, zichtbaar maken wat er allemaal aan hulp en ondersteuning in de zorg mogelijk is binnen de gemeente Borne en omstreken; zowel op het professionele vlak als in de privésfeer. Dáár gaat het om in de ZorgSAMENmaart.

In deze ZorgSAMENmaart worden op diverse locaties in Borne diverse informatieve, participerende, gezellige, ontroerende, inzicht gevende activiteiten aangeboden op het gebied van zorg en welzijn. Hierbij staan mens en zorg centraal.


Een gezellige avond voor mantelzorgers
Mantelzorgers worden deze avond getrakteerd door Steunpunt Mantelzorg Borne en TMZ 't Dijkhuis op een heerlijke avond uit. Zo kunt u samen met hun zorgbehoevende even onbezorgd samen genieten.
Voor u treden op het Theaterkoor Multiple Noise. Een dynamischs en enthousiast muzikaal gezelschap dat u een geweldige show voorschoteld. Ook Jan Riesewijk, bekend van o.a. Jonge leu en Oale groond is deze avond van de Partij. Een geweldige avond die u niet mag missen. U bent samen met uw zorgontvanger (of een introducee) van harte welkom!

Aanvang: 19.00 uur tot 21.30 uur . De inloop start om 18.30 uur
Locatie: Atrium van het Dijkhuis
Aanmelden : aanmelden@siztwente.nl of telefonisch via:085-7731720

meer uit agenda
Mantelzorgavond SMB & TMZ