12
nov

Mantelzorger in het Zonnetje

Dag van de Mantelzorg 2013


Dankzij een extra financiering van de gemeente Borne  wordt er jaar ook weer een gezellige avond georganiseerd voor mantelzorgers in de gemeente Borne. 

Je bent mantelzorger als je zorgt voor een naaste. Mantelzorgen doe je niet zomaar, dit overkomt je. Je doet het uit liefde, maar dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is.

Steunpunt Mantelzorg Borne geeft hierin ondersteuning en gaat samen kijken of er balans is in de zorgsituatie. Als u goed voor u zelf zorgt, dan kunt u ook goed voor een ander zorgen! De mantelzorgconsulent kan u hier in  helpen. En voor de mantelzorger kan het een hele opluchting zijn dat er ook eens iemand vraagt: en hoe gaat het met U.

Kent u een mantelzorger uit Borne, Hertme of Zenderen, en wilt u hem/haar graag in het zonnetje zetten dan kunt u deze mantelzorger bij het Steunpunt aanmelden. Mantelzorgers kunnen zich ook zelf aanmelden.

De avond is op dinsdag 12 november van 19.30-22.00 uur.
Het Brookduo zal optreden en natuurlijk is er een hapje en een drankje. Het Brook Duo uit Markelo maakt vooral muziek in de Duitse en Oostenrijkse sfeer. Het tweetal bestaat uit Gert-Jan Oplaat (alias De Weuste) en Henny Tijink (alias De Badmutse). Het muziekgenre kan het best omschreven worden als "aprés-ski in Twents dialect". Oergezellig!


Aanmelden kan voor 1 november bij: consulente Lenneke Herben
Telefonisch: 0546-86 38 88
Per mail: j.vandenberg@siztwente.nl
Wilt u de naam en de adresgegevens en het telefoonnummer van de mantelzorger doorgeven. Het aanmelden mag anoniem.

meer uit agenda
Mantelzorger in het Zonnetje