5
apr

Manuel, Beuving & Kemperink

GoeieTukkers zijn geen Motherf*ckers - try out


Al enige tijd gonst het nabij de Duitse grens van de geruchten over een musical met medewerking van cabaretiers André Manuel, Ernest Beuving & Thijs Kemperink. Volgens betrouwbare bronnen uit de Randstad, zal de première van dit spektakelstuk plaatsvinden in Enschede, de hoofdstad van de Achterhoek.

 

Andere bronnen reppen over een cross-over tussen cabaret en stand-up, waarbij cabaretier/zanger/gitarist/columnist André Manuel uit de kast komt als stand-upper, zanger/cabaretier/ imitator en persiflator Ernest Beuving als gedoogtukker de kast ingaat en er samen met Arie Boomsma weer uit komt, terwijl standupper/cabaretier Thijs Kemperink het tweetal zal begeleiden op piano, basgitaar, fagot en drums.

 

De waarheid ligt ditmaal in het midden: De heren Beuving, Manuel en Kemperink hebben nog geen flauw idee wat ze op de planken gaan brengen. In het theaterseizoen is het illustere trio te zien en horen in bruine kroegen, buurthuizen, openluchttheaters, blijfvanmelijf-huizen, kraakpanden en vanzelfsprekend in uw eigen theater.

 

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 15,00

meer uit agenda
Manuel, Beuving &  Kemperink