27
nov

Meet & Greet met Piet

Alles wat je altijd al hebt willen weten over Sinterklaas en Piet


Waar worden alle kadootjes voor Sinterklaas gemaakt? Wie verzorgt Americo het paard van Sinterklaas? Gaan de Pieten ook naar school en hebben ze zomervakantie? Wie wast de kleding van Sinterklaas? Wie bakt de pepernoten die de Pieten uitdelen? En waarom zitten kadootjes altijd in een zak? Passen alle Pieten door de schoorsteen? En wat nu als jouw huis geen schoorsteen heeft?

Zo heeft ieder kind heeft wel eens vragen over de Sint en zijn Pieten. En wie kan deze vragen beter beantwoorden dan de Pieten zelf?

Daarom organiseert bibliotheek Borne op vrijdag 27 november een Meet & Greet met Piet. Heb jij altijd al eens een vraag aan Piet willen stellen, dan is dit jouw kans. Stuur jouw vraag (en het maakt niet uit hoe leuk, gek, grappig of gewoon deze is) op naar bibliotheek Borne. Wie weet wordt je uitgenodigd om Piet te ontmoeten en jouw vraag aan Piet zelf te stellen. 

Voorafgaand aan de Meet & Greet bezoeken de kinderen eerst een leuke Sinterklaasvoorstelling in de Theaterzaal. De voorstelling duurt ongeveer een uur. Daarna verplaatsen de kinderen zich naar de bibliotheek waar de pieten klaarzitten voor het vragenuurtje. 

Je kunt je vraag inleveren bij de receptie van bibliotheek Borne of sturen naar: info@bibliotheekborne.nl  
Noteer op je briefje of in je mail, je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd.
Er is plaats voor 25 kinderen en 25 begeleiders. Als jouw vraag uitgekozen wordt sturen we je binnen een werkdag een uitnodiging voor de Meet en Greet.
Aanvang: 15.15 uur
Voor alle kinderen t/m groep 4



 




 

 

meer uit agenda
Meet & Greet met Piet