19
jun

Meidenavond High tea & Film

Jongerenwerk Borne


Woensdag 17 juni vond de laatste muzikale workshop plaats in het Bornse Jongerencentrum;  The Basement Anthem. Jongerenwerk Borne heeft daarmee  i.s.m. de muziekschool een geslaagd project neergezet. Vijf weken lang konden de bezoekers van het jongerencentrum een uur lang kennis maken met verschillende instrumenten en werden daarbij begeleid door de popcoaches en docenten van de muziekschool. De jongeren maakten diverse melodieën en ritmes gemaakt, deze zijn opgenomen.  Vervolgens worden ze digitaal bewerkt om vervolgens gemixd te worden op de muziekcomputer in het jongerencentrum,  dus … THE MUSIC GOES ON!

Aanstaande vrijdag 19 juni gaat het Jongerenwerk alweer de volgende samenwerking aan en deze keer met de zorginstelling  Aveleijn. Clienten en begeleiders van  Aveleijn helpen vrijdagmiddag  de meiden van het jongerencentrum  met de voorbereidingen van een heerlijke high tea voor de Meidenavond. Er worden gezamenlijk cupcakes gebakken en versierd en er worden brownies en wraps gemaakt in de keuken van het Kulturhus.

Zo kunnen de meiden  ‘s avonds genieten van een lekkere high tea en daarnaast wordt een leuke film gedraaid. Natuurlijk krijgt het jongerencentrum een roze tintje en is er de mogelijkheid om onder het genot van een kopje thee een uurtje te tutten.

De meidenavond gaat om 19.00 uur van start en eindigt om 22.00 uur. Alle meiden zijn van harte welkom! We willen natuurlijk wel genoeg lekkers in huis hebben, dus laat ons even vantevoren weten of je komt! Dit kan via de facebookpagina van Jongerenwerk Borne: www.facebook.com/jongerenwerk.borne

meer uit agenda
Meidenavond High tea & Film