30
sep

Mi Vida - extra om 18.00 uur

Extra filmvertoning - coronaproof


***EXTRA VERTONING VOOR MAX. 30 PERSONEN IVM NIEUWE CORONAMAATEREGELEN***


88 min. Drama / komedie Regie: Norbert ter Hall, Nederland, 2019
 

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen, maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans in Cádiz is de oplossing. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken.

Met Loes Luca als kapster Lou.
De pers over Mi vida: VPRO Cinema (★★★) 'Het zestigersperspectief is verfrissend' de Volkskrant (★★★★) 'Overtuigend en sterk geacteerd' NRC (★★★★) 'Een ‘coming of old age’-film die op alle fronten overtuigt' Het Parool: 'Een prachtig ingetogen Loes Luca.

 

Aanvang: 18.00 uur
Entree: €9,50 (€6,50 voor Vrienden van Filmhuis Borne)

 

BELANGRIJK:

In deze corona tijd zal de zaal al vanaf 17.30 uur open zijn om iedereen verantwoord een plek te kunnen geven. Er zijn zaalwachten aanwezig om u te begeleiden naar uw plek. Wij verzoeken u dan ook om gehoor te geven aan deze instructies.

Er is geen kaartverkoop aan de deur. U kunt uw kaarten online reserveren en betalen. Kaarten bestellen bij de receptie van het Kulturhus kan tot op de dag van afspelen tot 17:00 uur.

Tickets kopen
meer uit agenda
Mi Vida - extra om 18.00 uur