28
mrt

Middelbare Meiden ***GECANCELLED***

***GECANCELLED***


De intentie is er om de avond te verschuiven naar een nieuwe, veilige en virusvrije datum. Op dit moment is niet te zeggen wanneer dit zal zijn. Indien er een nieuwe datum bekend is, kunnen bezoekers daarna beslissen of ze willen annuleren of de voorstelling willen bezoeken op de nieuwe datum.

Op dit moment is er dus nog geen nadere informatie beschikbaar. Indien u een voorstelling bij ons geboekt heeft, krijgt u bericht zodra er meer informatie beschikbaar is bij ons. Voor de voorstellingen die tot en met die datum gepland stonden, worden nieuwe data gezocht. Annuleringen voor deze voorstellingen nemen we momenteel niet aan.

Houd onze Facebook in de gaten voor eventuele updates.


Effe Lekker Emmeren met de Middelbare Meiden over van alles en nog wat, over hun Bucket list, over die van de gasten, over de zin en onzin van schijnbaar onhaalbare plannen, wensen, dromen …

Maar ook Effe Lekker Emmeren over onze lichamelijke gemakken … en … ongemakken, over de grappige, serieuze, confronterende en relativerende besognes van alledag, in ons eigen kleine wereldje en een beetje grotere wereld om ons heen.

Kortom: Gewoon een lekker avondje muzikaal, vrolijk, energiek, fris, lief, scherp en vooral herkenbaar emmeren met Middelbare Meiden en Mannen onder elkaar.

Doelgroep 35+, zowel vrouwen als mannen en … iedereen !

Liedteksten: Rob Hogenkamp
Tekstbijdragen: Wim Hogenkamp
Gesproken teksten: Hanny Kroeze
Muziek: Rob Roeleveld
Regieadvies: Jan-Simon Minkema en Piet van der Pas


Aanvang: 20.30 uur
Entree: €17,50, incl consumptie

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Middelbare Meiden ***GECANCELLED***