13
mrt

Mirjam Pol ****GECANCELLED***

Dakar 2020: de andere kant van de medaille


Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet vanmiddag, dd 12 maart, is in goed overleg tussen MIrjam Pol en Kulturhus Borne besloten om deze avond met Mirjam te cancelen.

De intentie is er om de avond te verschuiven naar een nieuwe, veilige en virusvrije datum. Op dit moment is niet te zeggen wanneer dit zal zijn. Indien er een nieuwe datum bekend is, kunnen bezoekers daarna beslissen of ze willen annuleren of de voorstelling willen bezoeken op de nieuwe datum.

 

Mirjam Pol neemt u deze avond mee naar Saudi-Arabië waar zij begin januari 2020 met haar motor deelnam aan de zwaarste rally ter wereld; Le Dakar.

Vol passie en humor vertelt zij over de mentale en fysieke uitdagingen onderweg. Problemen moeten worden opgelost en doelen moeten worden bijgesteld. Niet alleen kan Mirjam met een aanstekelijk enthousiasme vertellen over alles wat ze heeft meegemaakt, ze heeft ook de unieke gave om grote problemen klein te maken. Pijn is altijd tijdelijk. Even de weg kwijt, ach zo zie je nog eens wat en aangereden door een auto? Ja, maar er was gelukkig niet zoveel kapot.

Dakar 2020 was in meerdere opzichten een bijzondere editie met de nodige ups en downs. Mirjam behaalde haar beste klassering ooit, maar dit werd naar de achtergrond geschoven door het verlies van twee collega-motorrijders.

Mirjam weet zich al jaren staande te houden in een hoofdzakelijk door mannen regeerde motorwereld. Zij durft boven het maaiveld uit te steken om tot haar prestaties te komen, zonder af te doen aan haar nuchtere kijk op het leven.

Geniet van haar belevenissen en laat u deze avond meeslepen in de wereld die Dakar heet...

Aanvang: 19.30 uur
Entree: €10,00 incl. pauzedrankje

Tickets kopen!
meer uit agenda
Mirjam Pol ****GECANCELLED***