21
sep

Mix & Match Streekmarkt

Een oergezellige Streekmarkt op z'n Kulturhus'


Multiculti Kookmarkt, hippe Streekmarkt ‘’Mix & Match’’ en Poppodium!

Zondag 21 september is het weer zover, de jaarlijkse Kulturmarkt tijdens de Lifestyle koop- zondag in Borne. Een Kulturhusfeest met hobbykoksuit alle windstreken en wereldhapjes, de Mix & Match Streekmarkt én een informatieve markt (cursussen, zorg, welzijn, muziekonderwijs, heemkunde, cultuur, entertainment) met allerlei stands. En dat allemaal van 12.00-17.00 uur in en rondom Kulturhus Borne!

In onze mooie “buitenkeuken” staan de dames en heren wereldkoks met hun heerlijke hapjes.  U kunt zich laven aan hapjes uit o.a. de volgende landen: Suriname, Kenia, de Filippijnen, Indonesie en  Syrie. Kom proeven van deze onbekende lekkernijen en vraag onze wereldkoks gerust het hemd van het culinaire lijf.

Op ons Poppodium buiten valt er volop te genieten van een buitengewoon swingend programma. Maar liefst twee keer trekt de ‘’Muziekparade’’ langs met het circus van instrumenten! Tussen 13.00-13.45 uur en tussen 14.30-15.15 uur kunnen kinderen op hilarische en vermakelijke wijze aan de hand van een leuke circusvoorstelling  kennismaken met muziek maken en instrumenten. Verder zingt Heleen Temmink de sterren van de hemel onder begeleiding van Frank Droste. Ook het Gitaarcafe komt een portie muziek maken!

En natuurlijk is er weer de Streekmarkt Mix & Match. Steekwoorden: Streekproducten, Biologisch, Vintage, Hip  & Handgemaakt, Country Fair. Wilt u een kraampje huren? Dan kan dat nog tot en met woensdag 17 september: events@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
Mix & Match Streekmarkt