22
feb

Mobiel Reisadvies

Gratis advies op maat


We hebben weer wat nieuws in ons Kulturhus! Iets heel leuks en bijzonders! Namelijk een gratis inloopspreekuur voor op maat gesneden reisadvies. Hoe leuk is dat! Zaterdag 22 februari in onze bibliotheek, van 10.00-12.30 uur.

Na jarenlang bij het grootse reisbureau van Twente te hebben gewerkt is Linda Meijer nu toe aan een nieuwe uitdaging. Per 1 januari 2014 is zij in samenwerking met haar oude werkgever Reisbureau Kroeze verder gegaan als zelfstandige/mobiele reisagent.

“Het netwerk blijft voor mij beschikbaar en klanten weten zich door deze samenwerking verzekerd van maximale garantie doordat reizen die ik aanbied onder de Sgr en Anvr vallen”. Linda gelooft stellig in de toekomst van het vak van zelfstandig reisagent: “Mensen willen advies, een reis boeken op een moment dat het hen uitkomt en zoveel mogelijk gemak, dus het liefst bij hen thuis”. De zelfstandig reisadviseur voorziet in deze behoefte en komt thuis op een tijdstip wanneer dat gewenst wordt, ook ’s avonds of in het weekend. “Meedenken, tips geven, na- en voordelen bespreken en uiteindelijk boeken.” Dat alles kost beslist niet meer dan op eigen houtje een reis boeken via internet, want door haar jarenlange ervaring en samenwerking met haar oude werkgever kan Linda optimaal besparen op boekingen. Dankzij haar 25 jaar ervaring kan zij de klant adviseren wat de moeite waard is tegen een zo laag mogelijke prijs.

Linda is vooral gespecialiseerd op de Duitse reismarkt en verre reizen op maat. Informatie op tel. 06-51857473 of Linda@reisadviesaanhuis.nl

meer uit agenda
Mobiel Reisadvies