5
apr

Mobiel Reisadvies 5 april

Gratis advies op maat


Op verschillende zaterdagen in de maanden maart tot en met juni is reisadviseuse Linda Meijer aanwezig op de benedenverdieping van bibliotheek Borne om u van op maat gesneden reisadvies te voorzien. Linda is vooral gespecialiseerd op de Duitse reismarkt en verre reizen op maat. Het gratis spreekuur vindt plaats van 10.00-12.30 uur.

Na jarenlang bij het grootse reisbureau van Twente te hebben gewerkt is Linda Meijer nu toe aan een nieuwe uitdaging. Per 1 januari 2014 is zij in samenwerking met haar oude werkgever Reisbureau Kroeze verder gegaan als zelfstandige/mobiele reisagent.

“Het netwerk blijft voor mij beschikbaar en klanten weten zich door deze samenwerking verzekerd van maximale garantie doordat reizen die ik aanbied onder de Sgr en Anvr vallen”. Linda gelooft stellig in de toekomst van het vak van zelfstandig reisagent: “Mensen willen advies, een reis boeken op een moment dat het hen uitkomt en zoveel mogelijk gemak, dus het liefst bij hen thuis”. De zelfstandig reisadviseur voorziet in deze behoefte en komt thuis op een tijdstip wanneer dat gewenst wordt, ook ’s avonds of in het weekend. “Meedenken, tips geven, na- en voordelen bespreken en uiteindelijk boeken.” Dat alles kost beslist niet meer dan op eigen houtje een reis boeken via internet, want door haar jarenlange ervaring en samenwerking met haar oude werkgever kan Linda optimaal besparen op boekingen. Dankzij haar 25 jaar ervaring kan zij de klant adviseren wat de moeite waard is tegen een zo laag mogelijke prijs.

5 april, 19 april, 3 mei, 17 mei, 31 mei, 14 juni, en 28 juni. Wilt u meer informatie neem dan contact op met Linda: tel. 06-51857473 of Linda@reisadviesaanhuis.nl

meer uit agenda
Mobiel Reisadvies 5 april