18
jun

Mooi Weer - Aan de keukentafel

Voorstelling voor 60+ mét en zonder beperkingEigentijds theater boordevol amusement, kijk- en luisterplezier, humor en ontroering en levendige interactie voor een ietsje rijper publiek, dát is wat theatergroep Mooi Weer creeert.

De voorstelling ''Aan de keukentafel'' is ouderwets gezellig voor 60-plussers, met én zonder beperking. Wees welkom in de oude Hollandse keuken, waar de keukenkast gevuld is met lekkernijen: stroopsoldaatjes, ulevellen, kaakjes van verkade, Kwatta-repen en Buisman voor de koffie. In deze keuken pruttelt de koffie op het fornuis en staat de borrel koud. Neemt u met ons plaats 'Aan de Keukentafel' en geniet van de 'liedjes van toen', want aan deze tafel wordt muziek geserveerd.

Intussen kletsen we bij over die goeie ouwe tijd. Over grappige nieuwsfeiten uit de krant van vroeger, over de bekende gezelschapsspelen en over de leukste radio- en televisieprogramma's. Komt u gerust achterom, de deur is los! Pak een stoel en schuif gezellig aan, we pellen pinda's en spelen ganzenbord.

De 'goeie ouwe tijd' herleeft in dit theater. Ga zitten, u bevindt zich bij ons in goed gezelschap met Herr Heinzelman, Dorus, en 'de' Makelaar van Schagen. Er wordt muziek geserveerd van o.a. Willy Derby, De Ramblers, Conny Stuart, Wim Sonneveld, Max Tak, Ramses Shaffy en Jasperina de Jong.

Tijden:
-10.30 inloop
-11.00 aanvang voorstelling
-Na afloop, wordt rond 12.30 uur worden er soep en broodjes geserveerd.
Entree: €5,00 incl soep en broodjes

Kaarten kopen
meer uit agenda
Mooi Weer - Aan de keukentafel