Home  /  Agenda  /  Archief  /  Mr Finney
26
feb

Mr Finney

Sprookjesachtige Kindervoorstelling!


Theater Terra, bekend van Kikker, Koning van Katoren en Koekeloere brengt Mr Finney uit de bekende boeken van Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma naar de theaters!
‘Waar gaat de wind eigenlijk naartoe?’ vraagt Mr Finney. Met zijn beste vriend Slak kijkt hij naar buiten. Daar heerst een woeste storm. Slak zucht: ‘Mr Finney wil ook altijd alles weten…’ Opeens horen ze een geluid dat nóg harder klinkt dan de stormwind. Hoest er nou iemand? Buiten vinden ze een ziek dier dat verdwaald is. Mr Finney belooft deze vreemdeling thuis te brengen. Voortgeduwd door de harde wind gaan ze op reis. Slak verwacht veel problemen, maar gelukkig krijgt Mr Finney hulp van zijn vliegende vriendin Pinky Pepper. Samen beleven ze een spannend avontuur dat eindigt op de bodem van de zee...
Mr Finney speelde eerder al de hoofdrol in twee succesvolle kinderboeken. Deze voorstelling vertelt een gloednieuw én muzikaal verhaal geïnspireerd op de bekende boeken.


Wonderryck Twente en Kulturhus Borne hebben de handen ineengeslagen om van uw voorjaarsvakantie een magische en betoverende belevenis te maken. Iedereen groot of klein die de voorstelling Mr. Finney bezoekt kan zijn entreekaartje gebruiken als kortingskaart voor Wonderryck Twente. Hiermee krijg je een korting van 25 % op de entree van dit wonderbaarlijke, actieve museum, waar je oog in oog komt te staan met de pracht van het Twentse landschap en dierenrijk. In de voorjaarsvakantie kun je bij Wonderryck genieten van het Carnaval Der dieren, met o.a. workshops ganzen hoeden, een muzikaal dierencollege en carnavaleske rondleidingen. Geniet samen met uw (klein)kind van deze fantastische aanbieding en maak van de voorjaarsvakantie een bijzondere,  wonderbaarlijke en onvergetelijke ervaring.
(De korting is geldig tot 31 maart 2014. Theaterbezoekers die al in het bezig zijn van hun entreekaarten kunnen vanaf 22 februari Wonderryck met korting bezoeken) 

 

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en opbrengst van de Tweedehands Kinderkledingbeurs.

Aanvang: 14.30 uur
Entree: t/m 12 jaar €10,00, vanaf 12 jaar €12,00. De entree is inclusief popcorn en ranja.
Bestel hier kaarten!
WEBSITE THEATER TERRA

 

 

 

 

meer uit agenda
Mr Finney