7
mrt

Musical Leef jouw Droom - matinee

3e voorstelling


De Musical Leef jouw Droom - in een wereld zonder verschil.
Deze middagvoorstelling begint om 15.00 uur.. Een ticket kost €7,50 (exclusief €1,50 service toeslag per bestelling)

Over het ontstaan van de musical
Aveleijn Bureau Evenementen en Kulturhus Borne slaan de handen ineen en produceren gezamenlijk een musical, op basis van een zelfgeschreven script van Sabrina Pellen, een cliënt van Aveleijn. De premiere vindt plaats in Kulturhus Borne op 2 oktober 2020, met nog twee voorstellingen op 3 en 4 oktober 2020. Daarna zal de musical op toernee gaan langs Twentse theaters. De totale crew -spelers, muzikanten, dansers, zangers, decorbouwers- wordt samengesteld uit mensen met en zonder een verstandelijke beperking.

Theatermaker en acteur Eddy van der Schouw is de regisseur en scriptschrijver van de musical.

De musical valt binnen het thema ‘Wereld zonder verschil’ waar Aveleijn op verschillende manieren invulling aan geeft. Een wereld zonder verschil wil zeggen dat iedereen even veel waard is. Het gaat erom dat we elkaar begrijpen en accepteren en dat iedereen mee kan doen.

En precies dát is het uitgangspunt bij het realiseren van deze musical. De musical heet dan ook:

Leef jouw droom!
In een wereld zonder verschil


Het verhaal van de musical
Melissa, een meisje met een verstandelijke beperking, houdt van lezen en schrijven, is dol op musicals en droomt ervan ooit een eigen musical te maken. Als ze op een dag een heus musicalscript aflevert, begint Melissa’s avontuur pas echt. Want wie maakt de decors en kostuums? Wie bedenkt de muziek en dansjes? Aanvankelijk zijn er weinig mensen enthousiast over haar idee. Kan Melissa zo goed schrijven dan? Gaat ze zelf in die musical spelen? En wie komt er nu naar zo’n musical kijken? Maar Melissa is ervan overtuigd dat het kán. Met haar enthousiasme, doorzettingsvermogen en positieve instelling weet ze steeds meer mensen met en zonder verstandelijke beperking voor haar avontuur te strikken. Zou haar droom dan toch uitkomen? Een échte eigen musical?

De acteurs en actrices
Klik hier voor een overzicht van de rolverdeling.

Over Sabrina Pellen
De basis voor het verhaal is een zelfgeschreven script van Sabrina Pellen, een cliënt van Aveleijn. Sabrina is 26 jaar en woonachtig in Overdinkel. In het dagelijks leven is zij werkzaam bij GrafoTex zeefdruk in Enschede, waar mensen vanuit de Wajong werken.

Instagram: @musicalleefjouwdroom
Facebook: www.facebook.com/MusicalLeefjouwdroom

Tickets kopen!
meer uit agenda
Musical Leef jouw Droom - matinee