Home  /  Agenda  /  Archief  /  Muziek Kuurtje
31
mrt

Muziek Kuurtje

gratis 3x workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: Muziek Kuurtje
Door: Corine Leferink

Locatie: 't Dijkhuis, bestuursgebouw

Deze workshop vindt 3x plaats op de volgende tijden:

14.30-15.30 uur

16.00-17.00 uur

18.30-19.30 uur


Doelgroep: alle belangstellenden zijn welkom.
Er is plek voor maximaal 20 personen per workshop.

Deelnemen aan de workshops
Deze workshops worden u gratis aangeboden door Corine Leferink. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Muziek Kuurtje

‘Muziek draagt bij aan welbevinden; muziek spreekt mensen aan op een directe manier; elk mens mag genieten en in zijn eigenheid en tempo bijdragen’. Door middel van muziek wordt u meegenomen in 20 minuten durende creatieve werkvorm, waarbij senioren die in 't Dijkhuis wonen actief worden betrokken, zodat toeschouwers ook meteen het positieve resultaat zien van deze benadering.

Deze workshop is een onderdeel van de studie Creatieve therapie die Corine Leferink aan de Hogeschool Utrecht volg. ‘Het aanbieden van deze workshop is een uitdaging’, aldus: Corine Leferink.

meer uit agenda
Muziek Kuurtje