25
mrt

Muziek op Schoot - Lente inlooples

Goed begin op Goede vrijdag


De peutercursus Muziek op Schoot is weer begonnen, en: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Kom daarom op Goede Vrijdag 25 maart gezellig langs met uw (klein)kind! Een Goed begin van de lente: lekker samen muziek maken! We gaan deze cursus weer leuke (lente)liedjes zingen, muziek maken met eenvoudige instrumenten (zoals trommels, schud-eitjes, bellen en klankstaven) dansen op muziek en nog veel meer.

Samen met Christine Heijda maken de jongste kinderen kennis met hele leuke liedjes. De cursus is bedoeld voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. De lessen zijn op vrijdag in Kulturhus Borne en beginnen steeds om 09.30 uur. Kom dus gezellig in zaal M 1 van de muziekschool om samen met uw (klein)kind veel plezier te beleven aan samen muziekmaken, liedjes zingen en naar leuke liedjes luisteren!

Vrijdag 25 maart is les 3 van deze reeks Muziek op Schoot. Twijfelt u nog of weet u niet goed wat u kunt verwachten, kom dan op deze Goede vrijdag gezellig en vrijblijvend meedoen. Mocht u besluiten om daarna deel te nemen aan de cursus, dan kunt u geheel moeiteloos instromen!

Kortom: wij nodigen u uit om gratis te komen proeven van de cursus; gewoon gezellig langskomen en meedoen met uw kind of kleinkind!

 

 

 

meer uit agenda
Muziek op Schoot - Lente inlooples