20
dec

Muziekschool kerstconcert

Voor grote en kleine muziekliefhebbers


Op donderdag 20 december geven leerlingen en ensembles van muziekschool Borne vanaf 19.00 uur een sfeervol en  swingend kerstconcert. Hoewel de concerten van de muziekschool altijd gratis toegankelijk zijn, gaan we deze keer na afloop met de pet rond voor het goede doel van Serious Request 2012: “Let’s hear it for the babies”. Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven.

 

Tijdens het Muziekschool Kerstconcert zijn er optredens van de bigband, van popgroepen en ensembles. Ook spelen er gelegenheidscombinaties, zoals combinatie van fluit en keyboard. Zij spelen “Viva la Vida”. Er is een harpensemble dat kerstliedjes speelt. Een strijkersgroep speelt stemmige muziek. Een koperensemble speelt bekende kerstliedjes. De popband “6 to 7” treedt op, evenals de hoorngroep en er wordt zeshandig (!) piano gespeeld.

 

Naast de traditionele kerstmuziek wordt er ook popmuziek gespeeld. De bigband van Muziekschool Borne wil na afloop van het concert naar Enschede om zich te laten horen bij het Glazen Huis. Er is ook een band van de muziekschool “Yes to Jazz”, die eerst optreedt in Kulturhus Borne en daarna het volleybaltoernooi van de middelbare school opluistert.

meer uit agenda
Muziekschool kerstconcert