5
t/m 30 jun

Muziekworkshops in de wijk!

Bij de Wanne, De Letterbak, 't Sindron & bij ons


Muziekschool Borne trekt de wijken in! Iedereen (alle leeftijden) kan een gratis proefles nemen, en een snuffelcursus van 3 drie korte workshops volgen voor maar €30,-. Op een instrument naar keuze, op een locatie in de buurt. Makkelijk hè! De workshops vinden plaats bij de Letterbak, de Wanne, het Sindron of Kulturhus Borne. De proefles is gratis en eenmalig. Men kan voor elk gewenst instrument een proefles aanvragen op de locatie van voorkeur.

Muziekschool Borne is dé plek waar u les kunt krijgen in het bespelen van elk instrument dat u leuk vindt. Of u nu alleen voor uw plezier muziek wilt maken of een echte topper wilt worden. De muziekschool begeleidt en ondersteunt u in uw wensen en doelen. Dit doet de muziekschool met een professioneel docententeam, dat bestaat uit vakmensen, die hun opleiding aan het conservatorium hebben voltooid.

OVER DE PROEFLESSEN
- per leerling, 1 proefles, per instrument
- de proefles is gratis en eenmalig

U kunt voor elk gewenst instrument een proefles aanvragen op de locatie van uw voorkeur. Nadat u het AANMELDFORMULIER hebt ingevuld en opgestuurd neemt de betreffende muziekschooldocent contact met u op om de proefles en workshops in te plannen.

3 WORKSHOPS
In drie korte workshops laat de docent u kennis maken met de mogelijkheden van het instrument. Dit kost slechts €30,00. Daar waar het mogelijk is wordt in groepen les gegeven.
Workshop met 1 leerling duurt 20 minuten
Workshop met 2 leerlingen duurt 30 minuten
Workshop met 3 leerlingen duurt 45 minuten

MEER OVER MUZIEKSCHOOL BORNE? KLIK HIER

meer uit agenda
Muziekworkshops in de wijk!