22
mrt

Nathalie Baartman

Prei met mij


in Prei met mij is Nathalie weer helemaal haar merkwaardige zelf.

Intens vrolijk, onverbeterlijk romantisch, lichtelijk onaangepast. En allesbehalve wereldvreemd, zolang het maar haar eigen wereldje is.

 

‘Liefste, het zit zo: ik ben een paar dagen in een houten trekkershut op een natuurstrook ergens tussen de A28 en de A6. ’s Nachts zing ik voor de sterren en ’s ochtends bevrolijk ik de zon op regenlaarzen. Gisteren heb ik een gesneuvelde bril gevonden en vandaag eet ik alleen maar rijst met suiker.

 

Ik heb grappig contact gelegd met een vrouw in zwarte klederdracht. Ze rouwt al twintig jaar, vertelde ze me. Ongelooflijk, hè? O ja, er staat hier in de buurt een ezel te koop. Zo eentje met oren. Ook heb ik de ware smaak van prei ontdekt. Kom me (evt. met ezel) halen, als ik niet meer naar huis wil!’

 

Nathalie Baartman wordt met haar programma LOS genomineerd voor Neerlands Hoop 2009, de VSCD cabaretprijs voor een veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. In 2009 verschijnt haar eerste boek Ik heb iets met prutsers met daarin een selectie uit de columns die ze gedurende twee jaar schrijft voor De Twentsche Courant Tubantia. Ook maakt ze columns voor het vakblad TM en het radioprogramma Cappuccino. O ja! En ze komt uit Borne.

 

Aanvang: 20.30 uur

Entree: €18,00

meer uit agenda
Nathalie Baartman