Home  /  Agenda  /  Archief  /  Natuurmarkt
24
mrt

Natuurmarkt

Kom ook op de Natuurmarkt staan!


De maand maart staat bij ons helemaal in teken van de natuur. Ongerepte wildernis, gecultiveerde tuinen, planten, dieren, aarde: het is allemaal gewoonweg prachtig! Maart neemt de aanloop naar het voorjaar, de boel begint weer te groeien, de aarde ontwaakt. Het wordt gelukkig weer tijd om met de handen in de aarde te wroeten; hoeveel mensen genieten daar niet van, al was het alleen al om even te onthaasten.

Zaterdag 24 maart organiseert de bieb van 10.00-13.00 uur een hele gezellige Natuurmarkt. De volgende stands zijn aanwezig:

-De Makkelijke Moestuin, met Harmke Willems
-Bornse Imkers, met Deborah Pearson
-Duurzaamheidswerkgroep Borne, met Mariska Winters
-Hammingkunst, met Katinka Hamming > www.hammingkunst.nl
-Bornse Pluimvee en Konijnen vereniging, met Geert Olthof > www.bpkvborne.nl
-Pluktuin Hesselerhof, met Ria Bovenmars > www.facebook.com/Pluktuin-Hesselerhof
-Hooltwark (agrarische natuurvereniging), met Henk Grimberg > www.hooltwark.nl

Naast deze Natuurmarkt vindt er ook weer een Ruilmarkt voor zaden & stekjes plaats! Mini-palmboompjes, pannenkoeken-plantjes, citroenstekjes, rucola-zaadjes, tros-anjers en snoezige bloempotjes: je kunt het zo groen niet bedenken of je kunt ze met elkaar ruilen op dit planten/zaden-ruilfeestje. Helemaal groen, gratis en bovendien bere-gezellig. Kom je ook? Ongedwongen en kww :-)

En dat is nog niet alles! Op deze mooie zaterdag neemt de Bornse Pluimvee en Konijnenvereniging superschattige knuffelbeesten mee. Er is dus een echter Dierenknuffelhoek. Er zijn cavia’s, konijnen en misschien ook nog wel ander schattig jong spul dat dan net geboren is.

Meer informatie? Stuur dan een email naar: Greet.Visscher@kulturhusborne.nl

meer uit agenda
Natuurmarkt