26
jan

Netwerkavond ZZP Borne

Met Bucketlist Workshop door Christa Tanke


ZZP-Borne organiseert een aantal netwerkbijeenkomsten per jaar in ''clubhuis'' Kulturhus Borne. Donderdag 26 januari is het weer zover! Met een extraatje: een workshop Bucketlist van Christa Tanke .

De leden van ZZP Borne zijn zelfstandig ondernemers uit de gemeente Borne en omgeving. Mensen die het leuk en belangrijk vinden om krachten te bundelen en van elkaar te leren.

Naast het reguliere programma van de Netwerkbijeenkomst, biedt ZZP Borne donderdag 26 januari een speciale workshop aan: Bucketlist, door Christa Tanke.

Droom jij er wel eens van om een wereldreis te maken, een succesvol eigen bedrijf te runnen, de liefde van je leven te vinden, een boek te schrijven of......?

Je hebt vast wel van dit soort wensen, echter door verschillende redenen kunnen deze bijzondere ervaringen uitblijven. Met de Bucketlist Workshop helpt Christa Verberkt van "Leef je Bucketlist" je daar verandering in te brengen! En dan gaat het naast die avontuurlijke wensen juist om die wensen die het verschil kunnen maken in je leven, zodat je nog meer je passie leeft.

Tijdens deze workshop maak je een begin met jouw persoonlijke Bucketlist, leer je jezelf beter kennen en krijg je tips voor het leven van jouw dromen!

Het avondprogramma

19.15 uur : Inloop

19.30 uur : Opening en welkom

19.35 uur : 1 minuutpresentaties (elevator pitches voor en door iedereen).

20.00 uur : Bucketlist Workshop

20.45 uur : Rondvraag

21.00 uur : Sluiting

21.01 uur : Netwerken met Ballen


Voor leden van ZZP Borne is de avond en de workshop gratis. Niet leden betalen op de avond zelf €10,- per persoon (inclusief koffie en bitterballen). Voor meer informatie kun je contact opnemen met: info@zzpborne.nl
 
 

meer uit agenda
Netwerkavond ZZP Borne