14
mrt

Netwerkavond ZZP Borne - 14 maart

Workshop Add-Maps door Schatmaker.nl


ZZP-Borne organiseert een aantal netwerkbijeenkomsten per jaar in ''clubhuis'' Kulturhus Borne. Dinsdag 14 maart is het weer zover!

De leden van ZZP Borne zijn zelfstandig ondernemers uit de gemeente Borne en omgeving. Mensen die het leuk en belangrijk vinden om krachten te bundelen en van elkaar te leren. Meer info over ZZP Borne en de netwerkavond?Mail dan naar: info@zzpborne.nl

Het avondprogramma

19.15 uur : Inloop

19.30 uur : Opening en welkom

19.35 uur : 1 minuutpresentaties (elevator pitches voor en door iedereen).

20.00 uur : Workshop Add-Maps* door Kasper Smit van Schatmaker.nl

20.45 uur : Rondvraag

21.00 uur : Sluiting

21.01 uur : Netwerken met Ballen

*Over de workshop Add-Maps en Schatmaker

Netwerken met bytes én ballen.

Als samenwerken het toverwoord van deze tijd is, moet je weten wie jou het beste aanvult. Op dinsdag 14 maart gaan we daarom als ZZP-Borne samen ieders kwaliteiten in kaart brengen. Op basis van deze inzichten ga je links gaan leggen met de andere ZZP-ers uit Borne die jou kunnen helpen.

Deze workshop wordt geleid door Kasper Smit van Schatmaker. Hij biedt met zijn bedrijf een unieke vorm van mindmapping aan waarmee meerdere gebruikers tegelijkertijd hun kennis of ideeën inbrengen. Deze werkwijze spreekt het menselijke visuele vermogen aan en biedt overzicht op alle informatie in één blik.

Het resultaat van de avond is een netwerkdiagram waarin alle deelnemende ZZP-ers met hun bedrijf en kwaliteiten staan én de onderlinge samenwerkingsmogelijkheden die zij zien. Met dit overzicht wordt daarna onder het genot van een glaasje en een bitterbal bekeken hoe deze relaties op te bouwen.

Meld je aan bij ZZP-Borne om deze avond mee te maken. Neem een tablet of laptop mee om je deel te kunnen nemen aan dit speciale netwerkevenement.

Wilt u een meer informatie over de diensten van Schatmaker? Kijk dan op: www.schatmaker.nl

 

meer uit agenda
Netwerkavond ZZP Borne - 14 maart