17
mei

Netwerkavond ZZP Borne - 17 mei

Pauline Kanger over timemanagement


ZZP-Borne organiseert een aantal netwerkbijeenkomsten per jaar in ''clubhuis'' Kulturhus Borne.

De leden van ZZP Borne zijn zelfstandig ondernemers uit de gemeente Borne en omgeving. Mensen die het leuk en belangrijk vinden om krachten te bundelen en van elkaar te leren.

Het avondprogramma

19.15 uur : Inloop

19.30 uur : Opening en welkom

19.35 uur : 1 minuutpresentaties (elevator pitches voor en door iedereen).

20.00 uur : Workshop van Pauline Kanger >Tijdworstelen: Word Je Tijd de Baas

20.45 uur : Rondvraag

21.00 uur : Sluiting

21.01 uur : Netwerken met Ballen

Workshop “Tijdworstelen: Word Je Tijd de Baas”
Je werkt graag voor je klanten. Maar als zzp’er is dat niet het enige waaraan je je tijd besteedt. Ook het vinden van nieuwe klanten, administratie, inkoop en dergelijke behoort tot je werkzaamheden. Tijdens deze interactieve workshop krijg je van Pauline Kanger van AANPAK Werkplektraining & Coaching tips en trucs aangereikt om beter en bewuster met je beperkte beschikbare tijd om te gaan, waardoor je meer uit je werkdagen haalt.

Over Pauline
Als werkplektrainer werkt Pauline met drukbezette ondernemers, managers en medewerkers die meer uit hun werkdagen willen halen. Zij leert hen met minder moeite hun werk te doen en betere (werk-)resultaten te boeken. Haar motto is: "werk niet harder, werk slimmer." Pauline is ervan overtuigd dat iedereen in de manier waarop hij of zij werkt verbeteringen kan doorvoeren, waardoor het werk op een prettigere manier gedaan wordt en er kostbare tijd wordt bespaard. Daarvoor moet je wel weten waar jouw tijd als het ware ‘weglekt’ en bereid zijn te investeren in het aanleren van nieuwe werkgewoontes.

Ga naar haar website – www.aanpak.com – en vraag de handige checklist aan om erachter te komen waar jij tijd verliest.


Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: info@zzpborne.nl

meer uit agenda
Netwerkavond ZZP Borne - 17 mei