Home  /  Agenda  /  Archief  /  Nordic Walking
11
sep

Nordic Walking

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES NORDIC WALKING
Datum:            Woensdag 11 september
Docent:           Kris Oosterwijk
Tijd:                 9.30-10.30 uur
Locatie:          start foyer Kulturhus


Ontspanning door inspanning is duurzaamheid voor je lichaam. Dit geld ook zeker voor de cursus nordic walking. Door de steeds verder opbouwende techniek van het lopen met 'poles' leer je hoe inspannend het is om te lopen met de poles. Het ziet er makkelijker uit dan dat het is!! Er komt bijv. Een hand- arm techniek bij kijken en schouder- heup rotatie. Je merkt op den duur dat je steeds beter gaat lopen en dmv je poles ook harder gaat lopen en dus grotere afstanden kan gaan afleggen. Op den duur voelt dit lopen als natuurlijk en gaat het bijna vanzelf. Dit alles kost vooral in het begin concentratie en.......oefening baart kunst!

Heerlijk in de buitenlucht in de fijne natuur. Je kan het hele jaar lopen want de poles hebben verschillende 'voetjes' waarmee je zelfs in de sneeuw kan lopen. Kom rustig een keer een proefles volgen en ervaar het zelf. 

Draag makkelijk zittende schoenen, goede loopschoenen. De poles kun je lenen van Kulturhus Borne.

meer uit agenda
Nordic Walking