6
feb

Nordic Walking 6 feb

Fris en fruitig 2013 in


Fris en fruitig het nieuwe jaar beginnen? Dan is 9 januari een pracht van een datum! Kulturhus Borne gaat dan van start met een beginnerscursus Nordic Walking voor volwassenen; elke woensdagochtend van 9.30-10.30 uur gaan we dan samen met docente Kris Oosterwijk lekker naar buiten, de paden op, de lanen in.

 

Voor iedereen die fit wil blijven, van buitenlucht, beweging en natuur houdt, is Nordic Walking een aanrader. Het bijzondere aan deze Nordic Walking á la Kulturhus Borne is dat onze cursisten, in het kader van lekker gezond leven, ook voorzien kunnen worden van op maat gesneden voedingsadvies  en spieroefeningen. Deze reeks Nordic Walking combineert conditie met kracht.

 

Je leert in deze cursus hoe je met ‘’poles’’ moet lopen, we wandelen natuurlijk een flink stuk; de telkens variërende routes zijn 4 á 5 km lang.

 

Verder doen we enkele spier -en rekoefeningen. Mocht je misschien vragen hebben hoe je het beste sport en eten kunt combineren; ook dat behandelen we binnen de cursus. Kortom een veelzijdige cursus! Met Kulturhus Borne als start –en eindpunt, waar de deelnemers worden ontvangen met een kopje koffie of thee. Je kunt poles lenen van Kulturhus Borne!cursus@kulturhusborne.nl

 

Heeft u nog vragen? Dan kunt u bellen met Peter Ganzeboom: 074 2657 200. Opgeven kan via: cursus@kulturhusborne.nl

De cursus start op 9 januari bij voldoende deelname

woensdagochtenden van 9.30-10.30 uur

10  cursusochtenden voor volwassenen (beginners).

De cursus gaat van start bij minimaal 8 deelnemers.

Kulturhus heeft poles (die? nordic walking stokken), 10 sets, aangeschaft. Cursisten kunnen die per keer lenen, zit bij de prijs in.

Er zit kop koffie/thee bij de prijs inbegrepen.

meer uit agenda
Nordic Walking 6 feb