9
okt

Omgaan met conflicten & problemen 2

Workshop voor vrijwilligers - deel 2


Voor alle vrijwilligers die meer vaardigheden willen leren om om te gaan met problemen, ruzies en conflicten verzorgen we een leerzame sessie van twee workshops.

De cursusdata zijn: donderdagavond 2 oktober en donderdagavond 9 oktober 2014.
Tijd: 19.00-21.15 uur (op beide dagen)
Kosten: €10,00 voor twee sessies

In alle werksituaties, dus ook binnen het Vrijwilligerswerk, kan gemakkelijk een conflict ontstaan. Dit zet relaties op scherp, en maakt mensen boos en machteloos. Mensen stoppen met hun activiteiten, anderen zijn beledigd….. Jammer, want het kan ook anders.

Wilt u leren om op dit gebied meer kennis en vaardigheden te ontwikkelen, doe dan mee aan deze sessie van 2 workshops ‘Omgaan met problemen en conflicten’. Aan de orde komt onder andere: Communicatie, stijlen van conflicthantering, actief luisteren, omgaan met kritiek, analyse, de 3-delige ik-boodschap, een gespreksmodel en mediation.

Trainer is Louis Harmelink, docent ROC en trainer. Zeer ervaren in het volwassenenonderwijs, begeleiden van studiekringen en het verzorgen van vele cursussen en workshops.  

Er is plaats voor maximaal 20 personen bij deze workshops. De twee workshops horen bij elkaar. Het is niet mogelijk om u voor slechts 1 workshop op te geven.

U kunt zich opgeven voor deze workshops vanaf 1 september via deze link: www.vrijwilligerswerkborne.nl

meer uit agenda
Omgaan met conflicten & problemen 2